Mig og Grisen

Mig og Grisen

Engle og "grise" og en mors tanker.

Tanken med denne blog er at bruge den som en slags dagbog - og gennem mine ord, dele alle mine tanker omkring det at være mig nu og her.

Som udgangspunkt var bloggen tiltænkt som en form for mental bearbejdelse i sorgen over tabet af min førstfødte datter Natalina. Efterhånden som tiden er gået og Natalinas død er blevet hverdag, er bloggen blevet et redskab til at få luft for mine mange tanker omkring lidt af hvert.

Long time no see!!

Søndag den 14. september 2008Posted by Katja Ripa Valeur Sun, September 14, 2008 21:55:03

Hvorfor har jeg egentligt overhovedet en blog?? Hmmmm… jeg aner det ikke lige for tiden, for den står ufatteligt stille og jeg savner den heller ikke meget hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg har overvejet bare at droppe den helt… tage en bevidst beslutning om at ”lade den ligge” og ikke have dårlig samvittighed over ikke at holde den ”up to date” med alle mine tanker og bekymringer om mit liv pt. Meeen, det kan jeg nu alligevel ikke, for den er jo meget rar at have, om ikke andet så i det mindste til at dele fotos fra en dejlig ferie på Club La Santa på Lanzarote sammen med tennis-tossede mormor og morfar. Far-Kim måtte blev hjemme i denne omgang, og savnet var stort i begge ender… Til gengæld har min lille ”fisk” spist sååååå flot hele ugen.. og det er på trods af varmen.. Moren har været rigtig glad… drukket rødvin – plasket lidt i poolen… og det er da også blevet til et par omgange med aerobic – både latin og step…. Puuuuh!! Måske jeg skulle til at i gang med noget motion af en slags… det er ved at være rigtigt længe siden – sådan ca. 19 måneder… 9 måneders graviditet og derefter 10 måneder uden overskud grundet min dejlige lille energi-tappende krudtugle.

http://galleri2008.ripavaleur.dk/#2.0

Flere billeder følger... så snart som muligt!!

  • Comments(2)//grisen.ripavaleur.dk/#post42