Mig og Grisen

Mig og Grisen

Engle og "grise" og en mors tanker.

Tanken med denne blog er at bruge den som en slags dagbog - og gennem mine ord, dele alle mine tanker omkring det at være mig nu og her.

Som udgangspunkt var bloggen tiltænkt som en form for mental bearbejdelse i sorgen over tabet af min førstfødte datter Natalina. Efterhånden som tiden er gået og Natalinas død er blevet hverdag, er bloggen blevet et redskab til at få luft for mine mange tanker omkring lidt af hvert.

Jeg føler mig som en stolt mor....

Torsdag den 4. juni 2009Posted by Katja Ripa Valeur Thu, June 04, 2009 16:00:46

fordi mine bryster virker... jubii!! De har masser af mælk til lille Savannah, som tager på i ekpressfart. Ifølge sundhedsplejersken, som var på besøg idag, vejer hun nu 4100g - altså 1000g. mere end da hun blev født for snart 4 uger siden (imorgen)... Jeg er så glad helt ned i maven... Skal det virkeligt lykkes for mig denne gang at kunne mætte mit barn via brystmælk?? Jeg håber det fortsætter, for jeg er føler mig snydt ved mine sidste to børn... Natalina.. jaaaa hun fik ik meget af min mælk... og Alicia... hun sov hele tiden og fik ik nok føde i sig den vej.... Jeg har nogle gode ammebryster!!! Hi hi!!

Ikke nok med det.. så har Savannah også givet mig hendes første bevidste smil idag.. flere gange endda.. Åååh hvor er det skønt. Pludselig er hun blevet meget mere bevidst.. følger mig med øjnene og kigger og kigger..... skønt!! Og så ovenikøbet på sin mormors 60 års fødselsdag.. Tillykke moar!!

  • Comments(1)//grisen.ripavaleur.dk/#post59