Mig og Grisen

Mig og Grisen

Engle og "grise" og en mors tanker.

Tanken med denne blog er at bruge den som en slags dagbog - og gennem mine ord, dele alle mine tanker omkring det at være mig nu og her.

Som udgangspunkt var bloggen tiltænkt som en form for mental bearbejdelse i sorgen over tabet af min førstfødte datter Natalina. Efterhånden som tiden er gået og Natalinas død er blevet hverdag, er bloggen blevet et redskab til at få luft for mine mange tanker omkring lidt af hvert.

Dobbelt op...

Mandag den 13. juli 2009Posted by Katja Ripa Valeur Mon, July 13, 2009 23:09:18

2 måneder og dobbelt op i kiloene... Min tykke Savannah pige vokser og vokser og spiser og spiser.. Fra hendes 3100 g. da hun blev født, vejer hun nu 6000 g. og 58 cm lang ifølge sundhedsplejersken Jane, som vi havde på besøg i fredags.. Wow!! "Er du sikker på, at hun kun er 2 mdr. gammel?" spurgte Jane med et glimt i øjet... "For hun er på størrelse med en baby på 3 mdr!"... Wow! Hun har dæleme travlt hende lillesøster Savannah - hun har vist tænkt sig, at vise sin storesøster hvordan man tager fra, når der er mad på bordet... og ellers skriger højt nok for at få noget. Hun spiser bare hele tiden... og sover næsten ikke... puuuh - det synes jeg godt nok er hårdt. At amme hele dagen lang, ik få lavet noget praktisk herhjemme.. knap nok komme på toilettet eller selv få noget mad i løbet af dagen... hele dagen handler om prioritering.. Skal jeg prioteret et bad frem for at rydde lidt op efter morgenmaden?? Skal jeg lade Savannah skrige mens jeg bader, eller skal jeg forsøge en halv time mere på at få hende til at falde i søvn, så jeg kan tage et rart bad og få tid til, at vaske håret?? Skal jeg spise frokost, eller skal jeg sætte mig ned for 10. gang den dag og give hende skrigeballonen noget mere mad, mens jeg sidder og stresser over vasketøjet i maskinen, som nu har ligget der og ventet i flere timer.. På trods at hendes meget anderledes og temperamentsfulde personlighed, er hun dejlig og sød og blød og glad... hun smiler meget nu... og rigtigt meget til hendes far og storesøster... Sutten gider hun stadig ik på trods af min daglige kamp... og barnevognen er kun sjov når den er i bevægelse...

  • Comments(3)//grisen.ripavaleur.dk/#post62