Mig og Grisen

Mig og Grisen

Engle og "grise" og en mors tanker.

Tanken med denne blog er at bruge den som en slags dagbog - og gennem mine ord, dele alle mine tanker omkring det at være mig nu og her.

Som udgangspunkt var bloggen tiltænkt som en form for mental bearbejdelse i sorgen over tabet af min førstfødte datter Natalina. Efterhånden som tiden er gået og Natalinas død er blevet hverdag, er bloggen blevet et redskab til at få luft for mine mange tanker omkring lidt af hvert.

Trommerum

Februar 2011Posted by Katja Ripa Valeur Thu, February 03, 2011 14:56:52

Mit liv pt er et trommerum af arbejde og syge børn - og lidt egen-influenza her og der... Puuuh, jeg synes den her vinter slider hårdt på mig og mit gode humør. Kom nu sol og varme.... !

Kim og jeg snakkede forleden om, at denne vinter går over i Ripa Valeurs historie - aldrig har vi været så meget syge... Ja, Kim har faktisk kun været en smule snottet én enkelt gang de de snart 7 år vi har kendt hinanden. Jeg har heller ikke haft noget særligt.. Men denne vinter har fået taget i os. Kim har haft en influenza-tur og har hostet i flere måneder... Jeg har haft en uge under dynen med influenza-lignende symptomer. Pigerne skiftes til, at have feber og så snotter de forfærdentligt... De er i institution i én dag... og så tager de lige 5-6 dage med feber og alt hvad der dertil hører efterfølgende. Puuuh de små stakler.... Og jeg er simpelthen elendig til ikke at sidde her på jobbet og hænge med næbet hele dagen i frustration over, at jeg ikke kan sidde med mit stakkels syge barn i armene... Jeg kan simpelthen ikke koncentrere mig - jeg er bare så ked af ikke at kunne passe mit syge barn/børn...

KOM NU Forår!!!

  • Comments(1)//grisen.ripavaleur.dk/#post69