Mig og Grisen

Mig og Grisen

Engle og "grise" og en mors tanker.

Tanken med denne blog er at bruge den som en slags dagbog - og gennem mine ord, dele alle mine tanker omkring det at være mig nu og her.

Som udgangspunkt var bloggen tiltænkt som en form for mental bearbejdelse i sorgen over tabet af min førstfødte datter Natalina. Efterhånden som tiden er gået og Natalinas død er blevet hverdag, er bloggen blevet et redskab til at få luft for mine mange tanker omkring lidt af hvert.

Må bare dele dem med jer!

Mandag den 9. november 2009Posted by Katja Ripa Valeur Mon, November 09, 2009 22:03:50


  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henriette Fri, November 27, 2009 20:46:55

Hej Rarratja,

Deeeeejlige billeder!!! Jeg har proevet at maile til dig via Facebook... For jeg ved ikke hvilken mail addresse jeg skal maile til? Jeg kan ikke finde nogen af de gamle, da vi har skiftet mail server... Og din mobil er saa hundedyr at ringe til helt her fra Canada. Jeg vil bare sige, at jeg lander i Kbh den 17. december - og haabede at I var hjemme der til et lille visit? Skriv paa henriette @ revival - art. com (jeg har lavet lidt mellemrum saa en spamrobot ikke skal opfange addressen)....

Klem,
Henriette

Posted by Laurtussens mor Wed, November 11, 2009 09:06:20

Så søde og dejlige! Synes pludselig, at Savannah ligner Alicia lidt - fra dengang Alicia var en lille grisebasse ;-)

Posted by Rikke Tue, November 10, 2009 09:31:16

De er da også bare for skønne! Tak for kigget Rikke

Posted by Sofie Tue, November 10, 2009 09:06:48

Tusind tak! :-) smelte smelte ...