Mig og Grisen

Mig og Grisen

Engle og "grise" og en mors tanker.

Tanken med denne blog er at bruge den som en slags dagbog - og gennem mine ord, dele alle mine tanker omkring det at være mig nu og her.

Som udgangspunkt var bloggen tiltænkt som en form for mental bearbejdelse i sorgen over tabet af min førstfødte datter Natalina. Efterhånden som tiden er gået og Natalinas død er blevet hverdag, er bloggen blevet et redskab til at få luft for mine mange tanker omkring lidt af hvert.

En ny og bedre mor...??

Torsdag den 4 november 2010Posted by Katja Ripa Valeur Thu, November 04, 2010 22:17:12
Her til morgen sagde min store Alicia-pige: "Jeg elsker dig!" og så gav hun mig et stort kram. Det er jo simpelthen det mest fantastiske at høre fra sit barn og jeg har i den grad også levet højt hele dagen på de kærlige ord. Det satte også en masse tanker i gang. Aldrig har jeg været så meget væk fra mine børn som efter jeg er begyndt på arbejde. Aldrig har jeg været så hægtet af i forhold til deres trivsel i henholdsvis børnehave og vuggestue og jeg synes selv det er så forfærdentlígt. Jeg kommer bare hjem fra arbejde, og så er de hentet og sidder og leger derhjemme... Kim har fået alle meddelelser om hvordan deres dag har været, hvad de har beskæftiget sig med og han har snik-snakket med pædagogerne... Puuuh jeg synes ikke det er sjovt... Men selv om jeg savner mine børn, så har min manglende tilstedeværelse bragt mig og Alicia tættere sammen - i hvertfald lige for tiden.. Alicia har altid været fars pige, men i disse dage er hun 200 % mors pige - mystisk!! Det er mor der skal sidde ved siden af hende under maden, mor der skal give hende tøj/nattøj på, mor der skal følge hende i børnehave, mor der skal putte hende i seng og fortælle historier.. mor mor mor.... Stakkels Kim - jeg tror han savner at være "the one". Jeg kan ikke lade være med at bruge en masse tankenergi på at forstå hvorfor jeg er kommer på Alicias 1. plads nu hvor jeg jo aldrig er hjemme... Måske har hun savnet mig (det håber jeg hun har), måske er det fordi jeg rent faktisk er en bedre mor nu hvor jeg ikke er så meget sammen med pigerne. Min tålmodigheds-tærskel med dem bliver ikke brugt op i løbet af dagen, så jeg har mere overskud til dem... måske er det fordi Savannah er blevet rigtig glad for FAR og kalder på ham hele tiden... "FAAAAAAAR!!" og vil være sammen med ham - ja måske har Alicia en følelse af at der ikke er så meget plads til hende hos far for tiden pga. lillesøster og så er jeg ledig.. Nåååh ja, men hvad end det er så nyder jeg det ubeskriveligt meget... Alicia har en fantastisk alder nu, hun snakker derudaf og synger, og hun er rigtig sjov og hyggelig at være sammen med.... Mens jeg nyder hendes opmærksomhed, savner jeg nu lidt min lille Savannah-baby... dagene med hende klæbet fast i min favn er ovre, øv! Mit liv som mor er blevet et nyt liv - en ny og anderledes nærhed med mine børn, som jeg faktisk er ved at lære at være lidt glad og tilfreds med... for now anyways!! ;-)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henriette Tue, November 16, 2010 13:37:23

Kaereste Katja,

Hvor er det skoent at laese! Jeg kan levende forestille mig Alicia, der pludrer loes! Skoent! Har ikke vaeret inde paa din blog i laaaaaaaang tid, og da jeg kom til at taenke paa dig her til aften, kiggede jeg lige ind forbi... Dejligt at det lyder til, at du er glad for at vaere 'den arbejdende mor'... Hvorfor har Kim tid til at hente boernene?

Noej hvor er det lang tid siden jeg er blevet opdateret paa jeres liv! Nu kommer vi et smut hjem til jul - saa kan jeg forhaabentligt blive opdateret der!

Aeregeligt at Chrisser ikke roeg i finalen til Vild med Dans - jeg var ellers klar til at koebe en billet hjem i weekenden...

Hils!
Mange kram og rigtigt mange tanker,
Henriette